Tjänster

30-min gratis konsultation

Boka en gratis konsultation idag för att få klarhet i de hinder som eventuellt står i vägen för att du ska nå dina mål och få verktygen för att hantera dem effektivt. Genom att analysera dina nuvarande utmaningar och ambitioner kommer vi att kunna identifiera specifika områden där du kan skapa en handlingsplan för att ta dig framåt. Efter att vi har fastställt dina behov och mål kommer vi att hjälpa dig att boka ett skräddarsytt coachningsprogram som passar just dig. Tillsammans kommer vi att arbeta mot att övervinna hinder och maximera din potential för att uppnå framgång. Så låt oss ta första steget och boka din konsultation nu för att starta din resa mot dina mål!

Samtal

Välkommen till individuell coachning, skräddarsydd för dig som antingen har fått din ADHD-diagnos eller bara vill få en ny förståelse för dig själv. Här har du möjlighet att välja vilket område du önskar fokusera på, vare sig det handlar om att uppnå specifika mål eller göra förändringar i ditt liv.

Tillsammans kommer vi att utforska och identifiera dina unika styrkor med ADHD. Coachning handlar alltid om att utgå från din nuvarande situation och rikta fokus mot vad du vill uppnå framåt. Genom coachning får du effektiva verktyg för att nå dina mål och drömmar samtidigt som du stärker din självinsikt, självförtroende och självkänsla.

Under våra samtal kommer vi att diskutera, analysera och reflektera för att hitta dina egna lösningar utifrån dina unika behov. Vi strävar efter att skapa en trygg och stödjande miljö där du kan utforska och utveckla dig själv.

Individuell coaching kan bokas antingen styckvis eller i en serie om 3-5 samtal. Samtalet sker digitalt. 

Ta steget mot att upptäcka din fulla potential och boka din individuella coachingserie redan idag. Tillsammans kan vi skapa en positiv förändring i ditt liv.


KURSER

"Är du redo att förstå din ADHD på djupet och skapa den framtid du längtar efter?"

Hos oss får du stöd, verktyg och vägledning för att navigera genom din ADHD-resa och uppnå dina mål. Vi tror på att skapa förståelse och empowerment för att du ska kunna leva ditt bästa liv. Välkommen till en plats där du kan utforska din potential och växa!Föreläsning

Jag ser fram emot att besöka din arbetsplats för att diskutera hur ert företag kan främja framgång, välbefinnande och en balanserad fritid för individer med ADHD. Vårt samtal kommer att fokusera på de positiva aspekterna av ADHD och hur ni som företag kan uppnå fantastiska resultat genom att öka er kunskap inom detta område.

Om du är intresserad av att diskutera ett specifikt upplägg för mötet, är du välkommen att kontakta mig